Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/3/3/e/hvteknik.dk/httpd.www/index.php on line 2 Holmsted Varme Teknik

Alt indenfor VVS

 

Har du brug for hjælp til VVS-arbejde?

Hos Holmsted Varme Teknik ApS tilbyder vi alt indenfor VVS, når du har brug for et erfarent VVS-firma. Vi står derfor klar til at løse lige netop din opgave.

Vi har over 10 års erfaring, så vi kan hjælpe dig hele vejen rundt, uanset hvad for noget VVS-arbejde, du har brug for hjælp til. Om det er en vandhane der løber eller en mere kompleks opgave, så står vi til rådighed.

Vi udfører VVS-arbejde for private, erhverv, boligforeninger og ejendomsforeninger. Lige fra nybyg, renovering, udskiftning samt serviceopgaver.

 

Ring og få et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os på 21 57 30 40 eller kontakt@hvteknik.dk, til en snak om dit projekt, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud.

 

Blikarbejde

 

Holmsted Varme Teknik ApS er både din lokale VVS-installatør og blikkenslager. Vi udfører alle former for blikkenslagerarbejde, både hos private og erhvervskunder.

Vi har flere års erfaring indenfor området, og sætter en stor ære i at holde gang i det gamle håndværk. Vi lægger stor vægt på godt håndværk, kvalitet, helhedsindtryk og flot finish.

Når du vælger os, er der ingen opgave der er for stor eller for lille. Det er altid vores mål, at du som kunde, aldrig er i tvivl om, at vi har fuld fokus på netop din opgave.

Skal tagrenden renses eller lappes, eller skal den udskiftes helt i zink, kobber eller alu? Skal der laves nye kviste med zinkindækning, eller skal der laves et helt tag i skifer? Så er vi din professionelle blikkenslager.

 

Vi kan hjælpe med blandt andet:

  • Kviste
  • Skotrender
  • Inddækninger
  • Murkroner
  • Tage, tagrender og nedløb
  • Kobber og zink-arbejde
  • Skifertag
  • Arbejde på ældre bygninger
  • Specialopgaver

 

Ring og få et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os på 21 57 30 40 eller kontakt@hvteknik.dk, til en snak om dit projekt, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud.

 

Varmeanlæg

Installation af varmeanlæg kræver en autoriseret VVS-installatør, som kender til det tekniske indenfor varmeanlæg. Hos Holmsted Varme Teknik ApS har vi en stor og bred erfaring indenfor varmeanlæg.

 

Vi tilbyder blandt andet:

Udskiftning af oliefyr

Montering og servicering af varmepumper – både luft/luft, luft/vand og jordvarmeanlæg 

Montering af radiatorer

Gulvvarme

Pillefyr/stokerfyr

Fjernvarme samt årlig gennemgang 

Uanset hvilken løsning du ønsker, kan du trygt lade os stå for opgaven. Det er vigtigt for os, at vi sammen med dig som kunde, finder den løsning der passer bedst til lige netop dig og din bolig.

 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar med vejledning og et uforpligtende tilbud, hvis du påtænker installation af et varmeanlæg.

​Vi udfører først arbejdet, når vi har ført en grundig dialog med dig om dine ønsker og behov. Vi rådgiver, så du får den bedste løsning, der passer præcist til dig og din bolig. Dermed kan du være sikker på, at resultatet bliver, som du ønsker, når du skal have nyt varmeanlæg.

​Vi er med andre ord først tilfredse, når du er tilfreds.

kontakt os på 21 57 30 40 eller kontakt@hvteknik.dk.

 

Varmepumper

Varmepumper kan være en rigtig god økonomisk løsning. Med en varmepumpe får du et mere miljøvenligt og vedligeholdelsesfrit varmesystem, som kan reducere dine fyringsudgifter.

Vi har stor erfaring indenfor både luft/luft varmepumper, luft/vand varmepumper og jordvarmepumper.

Hos Holmsted Varme Teknik ApS sørger vi for professionel vejledning, så du får det helt rigtige anlæg til netop din bolig. Vi sørger for autoriseret montering, installation og tilslutning.

Vi kan hjælpe med energitilskud og håndværkerfradrag. Dette skal søges inden varmepumpen installeres.

Vi tilbyder årligt service af din varmepumpe.

 

Kontakt os allerede idag

Ønsker du en ny varmepumpe, eller vil du være med i vores årlige serviceordning, så kontakt os på 21 57 30 40 eller kontakt@hvteknik.dk

 

Tid til et nyt badeværelse?

Vi hjælper dig hele vejen